söndag 30 januari 2011

Söndagsbilden

Vi lägger ner både tid och pengar på att inreda våra hem, men hur många tänker på hur fort allt kan kan gå upp i rök? Egentligen tror man väl inte att det ska börja brinna, men det är precis vad som faktiskt kan hända. Jag har en bekant som hade en kastrull på spisen och som bara skulle gå ut för att tända grillen...

Min man och jag har många gånger pratat om att vi borde skaffa en brandsläckare men det har liksom inte blivit av. Men, nu äntligen har vi införskaffat både brandsläckare och brandfilt, den traditionellt röda. Jag tror att de flesta har brandvarnare men till er som eventuellt inte har skaffat en brandsläckare, gör det! Man är i vart fall lite bättre rustad om olyckan är framme.PS. Den som missade Knut Knutssons Antikmagasinet som i torsdags handlade om Estrid Ericsson och tillkomsten av Svenskt Tenn, kan se reprisen i dag kl. 20.30 i Kunskapskanalen. Jag ska nog se vad den nya kriminalserien "Sherlock" som sänds i SvT, kl. 21.00, har att bjuda. DS.

Ha en trevlig dag,
Kristina

1 kommentar:

  1. Ja en brandsläckare är ju ett måste och vart ska man förvara den? Nu beror det lite på stil och hur man har och vill ha det hemma men vi har en röd tapet i hallen så våran brandsläckare åkte upp på väggen som en "inredningsdetalj"- vi pippade även om den med svart dekorplast =)
    Ha en trevlig dag!

    SvaraRadera