onsdag 26 september 2012

Princesstårta

Det blir inte så mycket TV-tittande under veckorna. Men eftersom många i bekantskapskretsen rekommenderat detta, så har jag nu sett första avsnittet av Hela Sverige bakar på nätet. Jag får tillstå att jag aldrig bakat någon Princesstårta, det kanske är dags att låta sig inspireras till storverk.

Recept på Princesstårta finns bl a hos Hembakningsrådet.

Bild från Hembakningsrådet


Vi som tyckte om böckerna skrivna av Lars Kepler kan nu se fram emot den första filmen och snart ännu en bok av samma författare. Boken kan förhansbeställas hos
bl a  Adlibris, utgivningsdatum den 5 november.


Bild från Adlibris

Min flyglektyr vid de senaste resorna till Stockholm har varit Viveka Stens böcker och nu finns ytterligare en i serien. Vidare har jag beställt några fler böcker skrivna av Anne Holt. Det är allt lite lustigt att det är så många jurister som skriver skönlitteratur, men det kanske är omväxlingen till att studera förarbeten, praxis och lagtext som tilltalar, vad vet jag.

Hälsningar,
Kristina2 kommentarer:

  1. När du bakat en god princesstårta får du lägga ut vilket recept du använde så jag vet vilket jag ska testa. Mycket vaniljsås ska det vara . Den vackra rosen får man väl hoppa över eller köpa färdig.
    /M

    SvaraRadera
  2. NÄR jag kommer att göra ett försök att baka en sådan så kommer jag att använda receptet som finns på Hembakningsrådet. Klicka på ordet ovan och sedan på recept så kommer det fram.
    /Kristina

    SvaraRadera