lördag 10 december 2011

10 december

Vilken dag. Snön bara vräker ner och eftersom B är borta så har jag varit ute i omgångar för att vi inte ska bli helt insnöade (om uttrycket tillåts). Jag har verkligen slitit med den tunga blötsnön. Vi anlitar en som med traktor plogar infarterna och vägen upp till huset men han har märkligt nog INTE synts till idag!!! Lediga lördagar, eller? Ni kanske kan ana min irritation.

Jag var av olika skäl tvungen att utföra ett kort ärende i staden. Med båda bilarna totalt insnöade fick jag promenera. I vanliga fall har jag inte något emot att göra det men i detta väder och dessutom var det av någon obegriplig anledning väldigt halt under snön. Hade minst fem tillbud och föll en gång. Jag såg även andra som druttade omkull.

Saffransemlan som jag köpte på vägen hem (tyckte att jag hade förtjänat den) smakade emellertid mycket bra trots att den hade fått sig en ordentlig törn och jag fick skrapa av grädden från insidan av kartongen.


Visst är det vackert med snötyngda grenar,
Kristina

3 kommentarer:

 1. Ja här är det mycket snö också!!! Vi har haft en traktor som plogat åt oss tidigare men efter att vi monterat en grind och fixat rabatter på framsidan avsade han sig uppdraget så nu får vi fixa det själva, puh!!!

  Vilka fina bilder du visar i din blogg!! Sååå vackert i fönstret med spetsgardinen och den vackra ljusstaken längre ner bland inläggen!!!!

  Stoooooor 3:e adventkramiz aka

  SvaraRadera
 2. Oj vad snö !
  Här håller det lilla som kom på att töa bort igen. Hann rusa ut och fota lite på fm. Bäst att
  passa på om man ska få till lite vinterbilder i denna delen av landet.
  Ha en mysig 3.e advent .

  Kram Bittan

  SvaraRadera
 3. Tack för kommentarerna! Nu har vi fått gården skottad och vi är således inte längre insnöade (!). Det är väldigt vackert ute, det är verkligen läge att fotografera vinterbilder.
  /Kristina

  SvaraRadera