lördag 28 maj 2011

Lördagen den 28 maj

Äntligen hemma efter att ha tillbringat en vecka i huvudstaden. Förvisso en i många delar givande tjänsteresa men, enligt min mening, inte den bästa tiden för bortovaro. Missade Nils avslutningsshow på skolan och kom ännu mera efter med vårsysslorna.... Fick dessutom bevaka utvecklingen och konsekvenserna av askmolnet och "stödbokade" en tågbiljett, men glädjande nog gick flyget enligt tidtabell.

Tulpanerna har nu äntligen slagit ut och till hösten (känns avlägset just nu) kommer jag att sätta ännu fler lökar, även krokus och påskliljor.
Under min bortovaro har vi haft (oväntat) besök. Med beaktande att vi bor centralt i ett bostadsområde i staden, känns det faktiskt inte så trevligt. För barnen var det däremot en upplevelse! Jag har nu inpräntat i dem att en älg är ett vilt djur, som kan bli oerhört stressat av att komma in i en sådan miljö och i värsta fall kan göra ett utfall mot nyfikna människor.

Älgen Sture

Idag blir det ett besök hos trädgårdsmästaren, för inspiration och kanske lite inköp. Hög tid att plantera om krukväxterna också.
Ha en bra dag,
Kristina

1 kommentar:

  1. Hej!

    Otroligt..har ni haft besök av skogens konung, så fantastiskt!...
    Hälsningar Karin

    SvaraRadera