torsdag 24 mars 2011

Kycklinggryta med soltorkade tomater

God mat ska vara enkel och lättlagad. Detta är en sådan rätt. Jag brukar använda två grillade kycklingar, då blir det vanligtvis lite över. Det går bra att frysa in eventuella rester.

Två grillade kycklingar - köttet skäres i ganska bitar
En burk soltorkade tomater - rekommenderar Ridderheims, även dessa skäres i bitar
Två paket grädde, jag tar vanligtvis ett paket vispgrädde och ett paket matlagningsgrädde
Kycklingfond
Soya

Låt grädden koka upp, häll i fond, kyckling, tomater och soya. Mängden fond och soya efter smak. Servera till ris eller till en sallad.

Hoppas att det smakar!
Kristina

Kanske banankaka till efterrätt!

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Vilket smaskigt kycklingrecept med mina favoriter soltorkade tomater...måste avsmakas!

    Tjingeling!
    Karin

    SvaraRadera
  2. Ja, jag tror inte att du blir besviken. Går dessutom snabbt att laga till.

    SvaraRadera